Antwoord op vele vragen

Veelgestelde vragen

Maakt het voor de prijs uit op welk tijdstip ik reis?

Wij hanteren altijd het scherpst mogelijke tarief. Op sommige drukke momenten kan de prijs iets hoger zijn. Dit wordt altijd bij je aanbieding vermeld.

Kan ik ook telefonisch een taxi boeken?

Ja zeker! Druk op de bel button of typ dit telefoonnummer over +31 6 87 73 42 88 en wij zullen telefonisch een boeking asluiten voor u.

Waar kan ik naartoe vervoerd worden?

Wij bieden taxiritten aan van of naar alle locaties in heel Nederland. Tevens kun je bij ons vanuit heel Nederland een taxi boeken van of naar luchthavens in Belgiƫ en Duitsland.

Kan ik mijn boeking ook annuleren?

Ja zeker. Het is zowel mogelijk om uw boeking te wijzigen als te annuleren. Desbetreffende informatie kunt u ons doorgeven via onze contactformulier op onze pagina ''contact'' of u kunt telefonisch contact met ons op nemen via +31 6 87 73 42 88.

Hoeveel bagage kan ik meenemen?

In een gewone taxi is ruimte voor drie stuks grote ruimbagage of vier stuks kleine ruimbagage. Daarnaast is er plek voor handbagage. Mocht je meer bagage willen meenemen, dan raden wij een taxibusje aan. Hiervoor kun je de slider voor aantal personen verslepen naar vijf of meer. Er zal dan een taxibusje komen. Mocht je zoveel bagage meenemen dat het niet in de geboekte categorie past, behouden wij ons het recht voor om hier een extra vergoeding voor te vragen.

24/7 (terug)bel service

Bel ons op
en reserveer direct uw boeking

Opbellen